راهنمای خرید گیتار

تمامی نکاتی که برای خرید گیتار باید درنظر بگیریم

در این مقاله قصد داریم انواع گیتار و نکاتی که در خرید هر کدام باید بدانید و گیتار مناسب سطحتون را بررسی کنیم.

راهنمای خرید گیتار کلاسیک

نوع اول گیتاری که درباره آن بحث خواهیم کرد گیتار آکوستیک سیم نایلونی می باشد که به گیتار کلاسیک شهرت دارد.

این نوع گیتار دارای بورد عریضی است که برای انگشتان مبتدیان مناسب است و نواختن سیم‌های نایلونی باعث کمتر اذیت شدن سر انگشتان می شود.

حال که بهترین نوع گیتار برای شروع کار گیتار های کلاسیک می باشند.

خالی از لطف نیست که بهترین نوع گیتار کلاسیک را برای شروع معرفی کنیم.

 

بهترین گیتار برای شروع:

گیتار کلاسیک yamaha c40 در بین رقبای خود در تمامی برند ها دارای برتری می باشد.

کمپانی یاماها این گیتار را برای آموزش مبتدیان طراحی کرد که با قیمت اندکی در مقایسه با گیتار های دیگر در تمامی برند ها کارایی چشم گیری را ارائه میدهد.

در بین برند های درگیر گیتار های سطح مقدماتی زیادی پیدا می شود ولی ما در این سطح قیمت c40 را به آنها ترجیه می دهیم.

قیمت گیتار کلاسیک یاماها C40 حدودا یک میلیون و پانصد هزار تومان می باشد.

 

خرید گیتار کلاسیک YAMAHA C40
گیتار کلاسیک YAMAHA C40

جا دارد لیست گیتار های منتخب برای شروع را گسترش دهیم.

خرید بهترین گیتار های کلاسیک برای شروع

 

خرید گیتار کورت Ac100

شرکت کره ای کورت گیتار های محبوبی را با قیمت های متفاوت به بازار عرضه کرده است.

مدل Ac100 آن در این لیست گرانترین گیتار محسوب می شود.

بدنه ی این گیتار از چوب ماهون یا mahogany می باشد،

دسته ی آن نیز از همین چوب ساخته شده است و چوب صفحه ی رویی آن صنوبر می باشد.

قیمت آن حدودا یک میلیون و نهصد هزار تومان می باشد.

 

خرید گیتار YAMAHA C70

c70 برادر بزرگ c40 محسوب می شود.

زیرا هم قیمت و هم کیفیت بالاتری نسبت به مدل c40 دارد.

اگر بودجه ای بیشتر از یاماها c40  در اختیار دارید این انتخاب اول شما محسوب می شود.

این مدل صدای بهتری را به شما می دهد، هرچند واد بکار رفته در این گیتار با مدل c40 تفاوتی ندارد.

قیمت گیتار YAMAHA C70 حدودا دو میلیون می باشد.

 

گیتار ARIA AK-20

شاید با شنیدن اسم این کمپانی فکر کنید که محصولات یک شرکت ایرانی را تهیه می کنید،

ولی باید این مژده را به شما بدهم که گیتار های آریا محصول ژاپن می باشند.

گیتار های آموزشی و سطح متوسط این کمپانی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

این مدل را در دو رنگ مشکی و نچرال می توانید تهیه کنید.

بدنه ی آن ماهون و صفحه رویی آن صنوبر می باشد.

استگ C440

این کمپانی اهل بلژیک برای پایین آوردن قیمت گیتار های خود تولیدات خود را در کشور چین شروع کرد.

گیتار های آن منتقدان و طرفداران زیادی دارد.

مدل C440 آن در مقایسه با هم سطح هایش قیمت بسیار ارزانی دارد.

فرت بورد آن روزوود، دسته آن ناتو و بدنه ی آن از جنس لیندن می باشد.

 

راهنمای خرید گیتار فلامنکو

گیتار های فلامنکو از نظر ساختاری بسیار شبیه به گیتار های کلاسیک می باشند ولی چند تفاوتی در ساختار و صدای آنها وجود دارد.

گیتار های فلامنکو نسبت به گیتار های کلاسیک دارای دسته باریک تری هستند که به نوازنده سرعت بیشتری میدهد.

چوب کناره و پشت آنها بخاطر استفاده از چوب سرو و صنوبر روشن تر از گیتار های کلاسیک می باشند.

حجم صدای انها بیشتر و قابلیت تولید صدا هایی در بازه متفاوت پرقدرت و ظریف دارد.

تیغه ی خرک آنها کوچکتر از گیتار های کلاسیک می باشد (ارتفاع آن کمتر است)

خرید بهترین گیتار های فلامنکو برای شروع

خرید گیتار الحمبرا ۳f

خرید گیتار فلامنکو ALHAMBRA 3F

گیتارهای الحمبرا یکی از بهترین گزینه ها برای خرید گیتار فلامکو می باشد.

مدل ۳f آن یکی از بهترین ها در سبک فلامنکو در این بازه قیمتی می باشد.

چوب روی آن صنوبر و کناره ها از چنار لمینت می باشد.

این مدل صدای بسیار دلنشین و شگفت انگیزی دارد.

قیمت حدودی هفت میلیون و سیصد هزار تومان می باشد.

گیتار فلامنکو Alhambra 2f

جنس  چوب صفحه رویی این گیتار اسپانیایی سدر و چوب زیر و کناره ها چنار لمینت می باشد.

ترکیب این چوب ها بهترین راه دستیابی به صدای تند و آتشین مورد نیاز برای سبک فلامنکو می باشد.

قیمت حدودی شش میلیون تومان.

گیتار فلامنکو Antonio sanchez 1018

این مدل یک ساز ایده آل برای افراد مبتدی تا متوسط می باشد.

یکی از ساز های خوب و با کیفیت اسپانیا می باشد که بخاطر دوام آن برای افراد مبتدی مناسب می باشد.

دسته ی این ساز از جنس mahogany می باشد.

 

راهنمای خرید گیتار آکوستیک

اگر از گیتار کلاسیک خود خسته شدید می توانید با خرید یک گیتار آکوستیک سیم فلزی شوق نوازندگی را در خود زنده کنید.

سیم های فلزی آن باعث خوردگی و پینه بستن سر انگشتان دستتان می شود ولی پس از مدتی کار با گیتار کلاسیک و رسیدن به سطح متوسط جایی برای نگرانی نیست.

گیتار آکوستیک با سیم های فلزی خود میتواند صدایی رساتر از گیتار کلاسیک تولید کند.

با این گیتار همه کاره را میتوان در تمامی سبک های موسیقی مثل جز، راک، محلی و … استفاده کرد.

خرید گیتار آکوستیک YAMAHA F310
گیتار آکوستیک YAMAHA F310

خرید بهترین گیتار های آکوستیک آموزشی

 

خرید گیتار YAMAHA F310

این گیتار نیز مانند دو گیتار کلاسیک یاماها که پیش از این معرفی کردیم پرچمدار گیتار های آکوستیک آموزشی می باشد.

مدل f310 یکی از پرفروش ترین گیتار های آکوستیک می باشد.

روی این گیتار از چوب صنوبر و بقیه ی بدنه ی آن از مرانتی ساخته شده است.

قیمت خرید گیتار YAMAHA F310 حدودا یک میلیون و ششصد هزار تومان میباشد،

که بسته به رنگ و پکیج بودن آن این قیمت متغیر می باشد.

 

گیتار آکوستیک Cort AD810

همانطور که پیش از این ذکر کردیم، کورت در زمینه گیتار های آکوستیک طرفداران زیادی دارد و گیتار های خوبی را به بازار عرضه داشته است.

بدنه ی AD810 از ماهون می باشد. سایز این گیتار Dreadnought می باشد که از سایز گیتار های معمولی بزرگ تر می باشد.

قیمت گیتار آکوستیک Cort AD810 حدودا یک میلیون و ششصد هزار تومان می باشد.

 

خرید گیتار yamaha f370

همانند مقایسه c40 و c70، این دو مدل نیز بسیار شبیه به هم هستند، که مدل f370 در صدا و کیفیت ساخت از مدل f310 بهتر می باشد. مواد بکار رفته در این مدل همانند f310 می باشد.

قیمت گیتار yamaha f370 حدودا دو میلیون و سیصد هزار تومان می باشد.

 

آیبانز v50NJP

کمپانی آیبانز را بسیاری با گیتار های الکتریک آن می شناسند ولی گیتار های آکوستیک آن نیز کیفیت بسیار چشم گیری دارند.

این شرکت ژاپنی گیتار هایی با قیمت های متفاوت و کیفیت خوبی عرضه می کند.

بدنه ی این گیتار از جنس آگاتیس می باشد.

قیمت حدودی آن یک میلیون و هفتصد هزار تومان می باشد.

 

گیتار آکوستیک استگ SW201

این گیتار نیز در سایز Dreadnought طراحی شده است.

بدنه ی آن از جنس بیس وود می باشد.

قیمت گیتار استگ SW201 حدودا ۱۶۰ دلار می باشد.

 

راهنمای خرید گیتار الکتریک

خب رسیدیم به یکی از جذاب ترین نوع گیتار.

صدای گیتار الکتریک برای علاقه مندان به سبک های راک، متال و … خیلی جذاب است البته به شرط آنکه خوب نواخته شود وگرنه از همه گیتار ها آزاردهنده تر میشود.

گیتار الکتریک از خود صدایی ندارد و باید به یک امپلی فایر یا یک وسیله ای با نرم افزاری که دارای رابط صوتی یا هدفون باشد به صدای آن گوش فرا داد.

بخاطر همین موضوع و ساختار خود گیتار الکتریک کمی هزینه شما بالا میرود.

با توجه به باریک بودن فرت این گیتار نواختن آن و جایگذاری درست انگشتان مهارت زیادی می خواهد برای همین برای شروع کار این نوع گیتار را پیشنهاد نمیکنیم.

یکی از شناخته‌شده‌ترین مدل های گیتار  الکتریک، مدل The Fender Stratocaster Squier است.
این مدل سرلوحه سازندگان گیتار الکتریک در سراسر دنیا بوده است.
اما کمپانی Fender نیز لاین تولید گیتارهای مبتدی خود را با عنوان گیتارهای سری Squier راه‌اندزی کرد.
این سری برای آغاز کار میتواند مناسب باشد.
این مدل شبیه به مدل Gibson است.
خرید گیتار الکتریک LTD AX-50 BLACK
گیتار الکتریک LTD AX-50 BLACK

خب سه مدل از مدل های گیتار را معرفی کردیم حال به سراغ مباحث کلی در بحث خرید گیتار میرویم.

خرید بهترین گیتار های الکتریک آموزشی

گیتار الکتریک Cort X2

در باره شرکت کورت پیش از این صحبت کردیم، حال بپردازیم به معرفی این مدل.

یکی از پر طرفدارترین سری گیتار های کورت سری X می باشد،

که ارزان ترین گیتار این سری X1 هستش ولی ما ترجیح دادیم سری X2 را در لیست وارد کنیم.

جنس بدنه ی ندل X2 بیس وود، فرت بورد روزوود و دسته ی آن از جنس چوب افرا می باشد.

قیمت گیتار الکتریک Cort X2 حدودا دو میلیون و ششصد هزار تومان می باشد.

 

گیتار الکتریک اسکوایر Bullet Strat

محصولات چینی اسکوایر در تلاش برای تولید صدای گیتار های فندر می باشند.

گیتار های این برند کیفیت قابل قبولی دارند.

مدل انتخاب شده در این لیست پایین ترین رنج قیمت را در بین محصولات اسکوایر دارد.

طرح این گیتار را می توان گفت مشابه استرتوکستر فندر می باشد، که انتخاب نوازندگان بزرگی نیز بود.

این مدل دارای پیکاپ HSS می باشد که بصورت یک پیکاپ هام باکر و دو پیکاپ سینگل کویل می باشد.

قیمت گیتار الکتریک اسکوایر Bullet strat حدودا ۳۰۰ دلار می باشد.

 

خرید گیتار الکتریک آیبانز GRG121DX

رسیدیم به شاید محبوب ترین برند گیتار های کلاسیک.

این مدل از شرکت آیبانز دارای بدنه ای از جنس ماهون، فرت برد روزوود و دسته ای از جنس افرا می باشد.

همچنین دارای دو پیکاپ هام باکر و بریج ثابت می باشد.

قیمت گیتار الکتریک Ibanez GRG121DX حدودا دو میلیون و ششصد هزار تومان می باشد.

 

گیتار الکتریک Cort G200

g200 سه پیکاپ سینگل کویل می باشد.

دسته ی  مدل g200 افرا و فرت برد آن روزوود می باشد.

قیمت حدودی گیتار الکتریک Cort G200 حدودا سه میلیون و سیصد هزار تومان می باشد.

 

خرید گیتار یاماها PAC112J

مدل PAC112J معمولا به صورت پکیج به بازار عرضه می شود.

بدنه ی این گیتار توسکا، فرت برد روزوود مانند بیسیاری از گیتار های دیگر و دسته ی آن از جنس فرا می باشد.

قیمت گیتار الکتریک yamaha pac112j حدودا ۲۰۰ دلار می باشد.

راهنمای خرید گیتار بیس

راهنمای خرید گیتار بیس

گیتار بیس امروزه یکی از مهمترین ساز های بکار رفته در بخش ریتمیک و ملودیک می باشد.

نگاهی به بخش های مختلف گیتار بیس داشته باشید تا در ادامه بیشتر درباره آنها صحبت کنیم.

اجزا گیتار بیس

در ابتدا بپردازیم به چوب های مختلف استفاده شده وتاثیر آنها در این ساز.

بسیاری معتقدند چوب بکار رفته در بالای این ساز بسیار در صدای آن موثر می باشد.

نکته جالب اینجاست که یک چوب بسته به اینکه در کجای گیتار قرار گیرد نقش های متفاوتی بازی میکند.

اما نوع چوب مهمترین عامل موثر روی صدای گیتار می باشد.

توسکا و سرده

بخاطر شباهت زیاد این دو چوب، هر دو کشش صدا و تن صدای بالانس تولید می کنند که رزونانس و هارمونیک های مناسب و فراوانی دارند. مهمترین عامل استفاده از این چوب ها رنگ و بافت زیبای آنها می باشد.

کائوری

بخاطر قیمت پائین این چوب بیشتر گیتار های سطح مقدماتی با این چوب ساخته می شوند.تن صدای این چوب بین توسکا و ماهون را می باشد و تن صدای آن تاکید زیادی روی فرکانس های میانی مایل به بیس دارد.

ماهون

این چوب به گیتار صدای گرم و پر حجمی می دهد.

Basswood

این نوع چوب باعث جذب ارتعاشات می شود و برای گیتارییست هایی که چند سبک را مینوازند مناسب است. این چوب کشش صدای کمتری دارد .

Maple

این چوب تون صدای روشنی رادبخاطر تراکم بالایش تولید می کند. خیلی از بیسیست ها طرفدار  این چوب هستند، چون و تفکیک نت ها در گیتارهایی که از این چوب استفاده می کنند زیادست.

حال به این سوال پاسخ میدهیم که کدام یک از مدل های چهار سیم، پنج سیم و شش سیم برای شما مناسب است.

گیتار های چهار سیم گردن باریک تری دارند و با فرمت می،لا، ر کوک می شوند و که یادگیری این مدل راحت تر است اما در بعضی از آهنگ ها و سبک ها مانند کانتری نیاز به خلاقیت بیشتری دارید که باید به سراغ گیتار های بیس پنج یا شش سیم بروید.

گیتار بیس بدون فرت یا فرت دار؟!

اگر تازگی به نواختن گیتار پرداختید یا خیلی حافظه عضلانی و تجربه ندارید گیتار های فرت دار برای شما مناسب هستند ولی در سطوح خیلی خیلی حرفه ای با تکیه بر حافظه عضلانی طبق گفته بعضی هنرمندان گیتار های بدون فرت صدای گرمتری تولید می کنند.

اندازه گردن گیتار بیس

کاملا به اندازه دست شما بستگی دارد. گیتار های بیس اندازه و اشکال مختلفی از گردن را دارند مانند بیضی، گرد، فِلَت بَک، vee و نامتقارن (که در یک طرف نازک تر می باشند).

طول دسته

دسته بلند تر باعث ایجاد صدای شفاف تری در سیم های پایین می شوند. گردن های کوتاه تر برای بیس های چهار سیم کاربرد دارند و برای کسانی که دست های کوچکتری دارند مناسب می باشد.

تمامی نکاتی که در خرید گیتار یا خرید اینترنتی گیتار باید بدانید

هزینه

ممکن است شنیده باشید که برای اولین گیتار خود زیاد هزینه نکنید زیرا ممکن است این راه برای شما مناسب نباشد و از ادامه ی آن خسته بشید.

ابتدای هر کاری مشکلات خود را دارد.

نواختن گیتار کلاسیک دشواز است و نواختن گیتار کلاسیک خیلی ارزان قیمت به مراتب مشکل تر.

اگر کمی بودجه ی خود را افزایش دهید میتوانید گیتاری مناسب را انتخاب کنید که نواختن آن به مراتب راحت تر باشد و بتواند به شما انگیزه ادامه دادن بدهد.

راهنمای خرید گیتار دست دوم

این کار نیاز به دقت زیاد و تخصص دارد ولی در کل ریسک زیادی دارد.

باید کاملا دقت کنید که گیتار سالم باشد، بدنه فرت کهنه نشده باشد وخود فرت هم دارای شیار یا خط نباشد.

گیتار دست دوم را حتما باید تست کنید.

تاکید میکنم که در این مورد هم به سمت برند های معتبر بروید.

البته این نکته را هم متزکر شوم که با نگهداری خوب از ارزش ساز های دست دوم کم نمی شود.

بهترین کار این است که  یک مغازه ادوات موسیقی پیدا کنید و یک گیتار  بردارید، آن را به صدا در بیاورید و سیم ها آن را بکشید.
از فروشنده کمک بگیرید.
به همین صورت چند گیتار امتحان کنید.
سیم، پاک‌کننده سیم گیتار و کاپو را فراموش نکنید بخرید.
با این خرید به آرزویتان نزدیک‌تر می‌شوید.

گز زدن سیم ها

حتما گیتاری که میخواهید بخرید را یا خودتان یا فروشنده حتما با گرفتن چند آکورد متفاوت تست کنید و مطمئن باشید سیم ها گز نمیزنند.

دقت کنید فرت ها موازی باشند

سردسته گیتار خوردگی نداشته باشد

دسته گیتار تاب نداشته باشد

پل گیتار صاف و عمود باشد

قیمت گیتار زیاد ارزان نباشد

اجزا گیتار
اجزا گیتار

معرفی برند های معتبر جهت خرید گیتار

خرید گیتاریاماها ( Yamaha )

در تاریخ ۲۰ آوريل ۱۸۵۱ توروکوزو ياماها در ايالت کايي ژاپن متولد شد.

او تا سال ۱۸۸۷ به ساخت ساعت مشغول بود و در آن سال با ساختن اولين ارگ بادي قابل حمل، شرکت خود را با نام «نيپون گاکي» در شيزوکا تاسيس کرد که آن را دو سال بعد به ثبت رساند و به توليد وسايل موسيقي پرداخت.

اين ريشه موسيقيايي در لوگوي شرکت نيز به وضوح نمايان بود.

لوگوي کمپاني يک دياپازون را نشان مي‌داد که حالتي سه شاخه داشت و نشان اتحاد و اهميت سه اصل تکنولوژي، توليد و فروش بود.

اين لوگو يادآور موزون بودن و شادابي موسيقي و همچنين بيان‌کننده ۳ جزء اصلي موسيقي؛ يعني ملودي، ‌هارموني و ريتم نيز بود.

یکی از بهترین برند های گیتار یاماها می باشد که لیسانس ساخت آن متعلق به کشور ژاپن است اما مدتهاست که در کشور چین و اندونزی ساخته می شود .

معروفترین بخش این کمپانی بخش نیکی ۲۲۵ می باشد که بزرگترین محل ساخت پیانو در دنیاست.

قسمت اسبق موتور سازی در سال ۱۹۵۵ با نام یاماها موتورز از این مجموعه جدا گردید.

خرید گیتار کورت ( Cort )

کورت یکی از محبوب‌ترین شرکت‌های تولید گیتار الکترونیک و آکوستیک است.

این شرکت گیتارهای خود را در کره، اندونزی و چین تولید می‌کند.

به همین دلیل قیمت این گیتارها (نسبت به گیتارهای ساخت آمریکا) بسیار مناسب هستند.

یکی از محبوب‌ترین سری‌های گیتار الکتریک کورت، سری X است که با گیتار ارزان‌قیمت Cort X1 شروع می‌شود.

کورت یکی از بهترین تولیدکنندگان گیتارهای آکوستیک میان‌رده و پایین‌رده است.

این شرکت گیتارهای متنوعی در این رنج قیمت دارد که همگی باکیفیت هستند.

خرید گیتار آریا ( Aria )

ممکن است با شنیدن آریا به این فکر بیافتید که این گیتارها ساخت ایران هستند.

اما حرفه‌ای‌ها می‌دانند که این برند ژاپنی است و از اوایل دهه‌ی ۵۰ میلادی در صنعت گیتار مشغول به فعالیت بوده.

آریا امروزه به یک برند قابل اعتماد در ساخت گیتار تبدیل شده است و گیتارهای پایین‌رده و میان‌رده‌ی آن در ایران طرفداران بسیاری دارند.

آریا یک کمپانی ژاپنی تولید ساز است که در سال ۱۹۵۶ توسط شیرو آرای (کمپانی Arai & Co., Inc ) تاسیس شده است.

آنها از سال ۱۹۶۰ شروع به تولید گیتار آکوستیک کردند اما تا سال ۱۹۶۴ محصولات خود را به بازار عرضه نکردند.

آریا با ماتسوموکو ( کمپانی ساخت گیتار آکوستیک) شروع به ساخت ساز کرد.

این برند بین سال های ۱۹۶۰ تا ۱۹۶۴ با نام های : Arai , Aria , Aria Diamond , Diamond و کمتر به نام Arita، چند گیتار آکوستیک وارد بازار موسیقی کرد.

خرید گیتار استگ

گیتارهای استگ طرفداران و در عین حال منتقدان بسیاری دارند.

این شرکت بلژیکی در میانه‌ی دهه‌ی ۹۰ گیتارهای بسیار با کیفیتی را تولید و عرضه می‌کرد.

هرچند سپس به سراغ بهتر کردن قیمت‌های خود رفت و امروزه بسیاری از محصولات خود را در چین تولید می‌کند.

به همین دلیل گیتارهای استگ قیمت بسیار مناسبی در مقایسه با رقبای خود دارند.

خرید گیتار آیبانز ( Ibanez )

آیبانز یک کارخانه ژاپنی محبوب‌ تولید گیتار است که توسط هوشینو گاکی تاسیس شده است.

کمپانی هوشینو گاکی که در شهر ناگویا ایالت آیچی ژاپن واقع شده، از اولین تولید کنندگان ساز بوده که توانسته در ایالات متحده آمریکا و اروپا بازار فروش پیدا کند.

همچنین آن ها به خاطر این که اولین کارخانه ای بودند که ساخت گیتار های هفت و هشت سیم را انجام دادند، از شهرت و احترام خاصی در بازار موسیقی برخوردار هستند.

بسیاری آیبانز را با گیتارهای الکتریک و نوازندگانی از جمله جو ستریانی و استیو وای می‌شناسند.

این شرکت نه تنها گیتارهای حرفه‌ای بسیار باکیفیتی تولید می‌کند بلکه گیتارهای پایین‌رده‌ی بسیار محبوبی نیز دارد.

آیبانز همچنین محصولاتی چون افکت ، تجهیزات جانبی گیتار، امپلی فایر و سازهای دیگر در ژاپن، چین، اندونزی و ایالات متحده آمریکا تولید می کند.

این برند در حال حاضر تقریبا ۱۶۵ مدل گیتار بیس، ۱۳۰ مدل گیتار آکوستیک و بیش از ۳۰۰ مدل گیتار الکتریک وارد بازار ساز و تجهیزات موسیقی دنیا کرده است.

خرید لوازم موسیقی کُرگ  (Korg)

کُرگ  یک شرکت چندملیتی ژاپنی است، که لوازم موسیقی، پردازنده‌های صدا و پدال‌های گیتار، تجهیزات ضبط، و تیونرهای الکترونیکی تولید می‌کند.

این شرکت، زیر نشان تجاری وُکس، به‌تولید گیتار الکتریک و آمپلی‌فایرهای گیتار نیز می‌پردازد.

ارنجرهای شرکت کرگ جز پرکاربردترین کیبوردها در ایران است. نمايندگي اصلي كرگ در ايران شركت كرگ موزيك ميباشد، SMK در سال ۲۰۱۰ با هدف ارائه نوازندگان در منطقه با دسترسی به آخرین ابزار کرگ تاسیس شد.

ما در تلاش برای دستیابی به بالاترین میزان رضایت مشتری، با گوش دادن به هر نوازنده فردی و کار با شرکای انتخاب شده ما هستیم.

ما واقعا به محصولات KORG اعتقاد داریم و ما با کیفیت و رابط کاربری ساده آن ایستاده ایم.

به طوری که طیف وسیعی از محصولات KORG موجود در منطقه ما را در اختیار شما قرار می دهیم.

S.M.K جمع آوری بیش از ۱۰ سال تجربه فروش کانال ابزار موسیقی، همراه با ۷ سال دانش مهندسی الکترونیک.

ما هیجان زده هستیم وقتی که می بینیم که امکان همبستن این دو جهان با یکدیگر و زمانی که ما قادر به ارائه چیزی جدید و متفاوت در جهان موسیقی هستیم.

بیا و ببین دست اول! به ما در طبقه نمایشگاه ما ملحق شوید و ابزار آلات نوین و نوآورانه را تجربه کنید!

 

جهت خرید اینترنتی گیتار و مطلع شدن از قیمت گیتار می توانید به آدرس ذیل مراجعه فرمائید.

فروشگاه اینترنتی خرید گیتار کافه گیتار

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *