Showing 1–16 of 100 results

تیونر KORG RP-C1

خرید گیتار و لوازم جانبی گیتار کورگ
200,000 تومان

خرید تیونر KORG RP-C1

خرید لوازم موسیقی کُرگ  (Korg)

کُرگ  یک شرکت چندملیتی ژاپنی است، که لوازم موسیقی، پردازنده‌های صدا و پدال‌های گیتار، تجهیزات ضبط، و تیونرهای الکترونیکی تولید می‌کند. این شرکت، زیر نشان تجاری وُکس، به‌تولید گیتار الکتریک و آمپلی‌فایرهای گیتار نیز می‌پردازد. ارنجرهای شرکت کرگ جز پرکاربردترین کیبوردها در ایران است. نمايندگي اصلي كرگ در ايران شركت كرگ موزيك ميباشد، SMK در سال ۲۰۱۰ با هدف ارائه نوازندگان در منطقه با دسترسی به آخرین ابزار کرگ تاسیس شد. ما در تلاش برای دستیابی به بالاترین میزان رضایت مشتری، با گوش دادن به هر نوازنده فردی و کار با شرکای انتخاب شده ما هستیم. ما واقعا به محصولات KORG اعتقاد داریم و ما با کیفیت و رابط کاربری ساده آن ایستاده ایم. به طوری که طیف وسیعی از محصولات KORG موجود در منطقه ما را در اختیار شما قرار می دهیم. S.M.K جمع آوری بیش از ۱۰ سال تجربه فروش کانال ابزار موسیقی، همراه با ۷ سال دانش مهندسی الکترونیک. ما هیجان زده هستیم وقتی که می بینیم که امکان همبستن این دو جهان با یکدیگر و زمانی که ما قادر به ارائه چیزی جدید و متفاوت در جهان موسیقی هستیم. بیا و ببین دست اول! به ما در طبقه نمایشگاه ما ملحق شوید و ابزار آلات نوین و نوآورانه را تجربه کنید!

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس.

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک.

ارسال به درب منزل.

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک DADDARIO EJ46

170,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک DADDARIO EJ46

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک DADDARIO EJ47

170,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک DADDARIO EJ47

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس.

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک.

ارسال به درب منزل.

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 10 PH

210,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 10 PH

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس.

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک.

ارسال به درب منزل.

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 820

134,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 820

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 820B

134,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 820B

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 900

134,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 900

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 900B

134,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA 900B

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

سیم گیتار کلاسیک LABELLA C800

115,000 تومان

سیم گیتار کلاسیک LABELLA C800

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس، دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین. دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل، هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

مترونوم KORG MA-1

خرید گیتار و لوازم جانبی گیتار کورگ
150,000 تومان

خرید مترونوم KORG MA-1

استانداردی جدید در مترونوم های کوچک معرفی دستگاه مترونوم MA-1 در رنگ‌های متنوع دستگاه مترونوم MA-1 در سایز و اندازه کوچک، علاوه بر نیازهای اصلی، طیف وسیعی از الگوهای ریتم و سرعت‌های متنوع را نیز پوشش می‌دهد. از دیگر کارهای قابل اجرا توسط این مترونوم، نمایش ضرب آهنگ به روشی جدید و نو می‌باشد که سهولت بیشتری را در تمرین فراهم می‌آورد. تیونر MA-1 در ۲ مدل رنگ تولید و عرضه شده است: آبی و مشکی و یا مشکی و قرمز. به کمک طراحی بسیار زیبا و کارایی فوق‌العاده خوب، به جرئت می‌توان گفت که این مترونوم جزو ابزار ضروری برای هر نوازنده ای محسوب می‌گردد.مترونوم کوچک با چندین قابلیت موجود در ۲ گونه رنگی: آبی- مشکی و یا مشکی – قرمز نمایش شمارنده ریتم، به تمرین ریتم و جمله بندی موسیقی کمک شایانی می‌نماید قابلیت انتخاب از بین حالات عملکرد آونگ مانند و یا گام کامل با استفاده از امکان Tap Tempo به سادگی می‌توان سرعت مورد نظر را تنظیم نمود قسمت نمایش دهنده سر ضرب، قابلیت نمایش از ۱ تا ۹ ضرب را به اضافه ۸ مدل مختلف ریتم برای تمرین هر نوع موسیقی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به کمک قابلیت تیونر این مترونوم که می‌تواند صدای مرجع ۱۲ نیم‌ پرده را از C4 تا B4 تولید کند، هر سازی را می‌توان کوک کرد. انعطاف پذیری در تنظیم کوک مرجع از بین ۴۱۰ تا ۴۸۰ هرتز قابلیت خروجی گوشی و تنظیم ولوم صدا دارای حافظه پشتیبان و عملکرد خاموش شدن اتوماتیک امکان کارکرد مداوم تا حدود ۲۹۰ ساعت نحوه جدید نمایش ضرب آهنگ با بهره گیری از نحوه جدید نمایش ضرب آهنگ بر روی این مترونوم، به شکل Icon های مثلثی شکل، تعداد این اشکال مشخص کننده ضرب آهنگ مورد نظر می‌باشند. در هر ضرب آهنگ با تغییر رنگ ICON به طور متحرک از چپ به راست، ضرب آهنگ کنونی مشخص می‌گردد. در هر میزان همین روند تکرار شده و باعث تشخیص ضرب آهنگ می‌گردد – به نسبت مترونوم هایی که فقط به صورت صوتی، ریتم را در اختیار نوازنده قرار می‌دهند، این خصوصیت مزیت بزرگی محسوب می‌گردد.مشخصات ریتم و سرعت چند منظوره سرعت این مترونوم به ۳ روش قابل تنظیم است: افزایش و یا کاهش سرعت، مشابه با آن چه که در مترونوم های مکانیکی اتفاق می‌افتد (آونگی)؛ افزایش و یا کاهش سرعت به شکل پله ای در بین محدوده سرعت ۳۰ تا ۲۵۲ و یا روش Tap Tempo که تنظیم سرعت مترونوم همزمان با اجرای موسیقی می‌باشد. با تعیین کسر میزان و مقدار شمارش نت‌ها در هر میزان و با بهره گیری از انواع نمونه های ریتمیک (به عنوان نمونه نت‌های دولا چنگ، سه لا چنگ، نقطه دار و الگوهای سر ضرب حذف شده) می‌توان به تمرین انواع ریتم‌ها پرداخت. چیزی فراتر از یک مترونوم… این بار عملکرد به عنوان تیونر! به کمک مشخصه Sound Out این دستگاه می‌تواند نت‌های مرجع را در فاصله C4 تا B4 تولید نماید و با این فرآیند می‌توان تقریباً هر سازی را کوک کرد. فرکانس مرجع که مربوط به نت A4 می‌باشد در حوزه ۴۱۰ تا ۴۸۰ هرتز به صورت پلکانی ۱ هرتز قابل تنظیم می‌باشد. خروجی گوشی برای عدم ایجاد مزاحمت صوتی بر روی این دستگاه خروجی جهت اتصال گوشی تعبیه گردیده است. این خروجی کمک می‌کند تا صدای مترونوم فقط در داخل گوشی شنیده شده و برای محیط اطراف ایجاد مزاحمت ننماید. مقدار صدای داخل گوشی برای شرایط مختلف قابل کم و یا زیاد شدن می‌باشد. با این امکان چه درون اتاق و چه داخل استودیو، کاربر می‌تواند صدای مترونوم را بدون تولید آلودگی صوتی برای محیط اطراف فقط به صورت خصوصی بشنود. حافظه پشتیبان / خاموش شدن اتوماتیک هنگامی‌که دستگاه را خاموش می‌کنید، تمامی تنظیمات مربوط به دستگاه، اعم از سرعت ریتم، کسر میزان، نوع ریتم، تنظیمات مربوط به Calibration تیونر و نت انتخابی در حالت تیونر در حافظه دستگاه باقیمانده و پس از روشن شدن مجدد دستگاه همگی قابل دسترسی می‌باشند. (هنگامی‌که باتری دستگاه تعویض می‌گردد، تمام تنظیمات پاک شده و مجدداً به حالت ابتدایی خود باز خواهند گشت). چنانچه پس از گذشت ۲۰ دقیقه، از دستگاه هیچ استفاده ای نشود، جهت جلوگیری از اتلاف باتری، دستگاه خود به خود خاموش می‌شود.استفاده طولانی مدت مستمر تا ۲۹۰ ساعت مترونوم MA-1 به گونه ای کم مصرف برای استفاده طولانی مدت از باتری طراحی گردیده است، چنانچه از باتری‌های انواع Zinc-Carbon استفاده کنید تا ۷۰ ساعت و در صورت استفاده از باتری‌های Alkaline تا ۲۹۰ ساعت قدرت استفاده مستمر خواهید داشت.

خرید لوازم موسیقی کُرگ  (Korg)

کُرگ  یک شرکت چندملیتی ژاپنی است، که لوازم موسیقی، پردازنده‌های صدا و پدال‌های گیتار، تجهیزات ضبط، و تیونرهای الکترونیکی تولید می‌کند. این شرکت، زیر نشان تجاری وُکس، به‌تولید گیتار الکتریک و آمپلی‌فایرهای گیتار نیز می‌پردازد. ارنجرهای شرکت کرگ جز پرکاربردترین کیبوردها در ایران است. نمايندگي اصلي كرگ در ايران شركت كرگ موزيك ميباشد، SMK در سال ۲۰۱۰ با هدف ارائه نوازندگان در منطقه با دسترسی به آخرین ابزار کرگ تاسیس شد. ما در تلاش برای دستیابی به بالاترین میزان رضایت مشتری، با گوش دادن به هر نوازنده فردی و کار با شرکای انتخاب شده ما هستیم. ما واقعا به محصولات KORG اعتقاد داریم و ما با کیفیت و رابط کاربری ساده آن ایستاده ایم. به طوری که طیف وسیعی از محصولات KORG موجود در منطقه ما را در اختیار شما قرار می دهیم. S.M.K جمع آوری بیش از ۱۰ سال تجربه فروش کانال ابزار موسیقی، همراه با ۷ سال دانش مهندسی الکترونیک. ما هیجان زده هستیم وقتی که می بینیم که امکان همبستن این دو جهان با یکدیگر و زمانی که ما قادر به ارائه چیزی جدید و متفاوت در جهان موسیقی هستیم. بیا و ببین دست اول! به ما در طبقه نمایشگاه ما ملحق شوید و ابزار آلات نوین و نوآورانه را تجربه کنید!

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، امپلی فایر و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار و مترونوم و تیونر ) همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس.

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک.

ارسال به درب منزل.

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

کابل اتصال ۲۰ سانتی متری پدال Quiklok FPC-Q

219,000 تومان

خرید کابل Quiklok FPC-Q

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

 

کابل اتصال پدال ۶ تایی Quiklok FPC100K

144,000 تومان

خرید کابل Quiklok FPC100K

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

 

کابل اتصال ۲۰ سانتی متری پدال Quiklok FPC-UNI

219,000 تومان

خرید کابل Quiklok FPC-UNI

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

 

کابل اتصال ۲۰ سانتی متری پدال Quiklok FPC150

179,000 تومان

خرید کابل Quiklok FPC150

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

 

کابل ۲۰ سانتی متری اتصال پدال Quiklok FPCV-C2

219,000 تومان

خرید کابل Quiklok FPCV-C2

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.

 

کابل ۴٫۵ متری مونو Quiklok S193-4.5B

135,000 تومان

خرید کابل Quiklok S193-4.5BK

کوئیک لاک

کوئیک لاک یک برند معتبر در سطح جهانی است که با توجه قابل اتکا بودن، خلاقیت و نوآوری ارائه می دهند که توانسته مشکلات زیادی را از روی دوش نوازندگان مبتدی تا حرفه ای بردارد. این کمپانی همواره توانسته بخش مهمی از فروش در بازار را با توجه به تجربه بلند مدت خود در زمینه موسیقی، با ارائه محصولات بی نقص که با کیفیت بالایی تولید شده، در اختیار بگیرد. کوئیک لاک همچنین همواره توانسته با خدمات پس از فروش خود مشتریانش را رضایتمند کند.

ساخت محصولات

تمام محصولات، از ابتدا تا انتها، تنها با بهترین نوع متریال ساخته می شود و از بهترین ماشین آلات صنعتی روز و روبات های پیشرفته، که بین آن ها می توان به روبات ها جوشکاری اتوماتیک، تجهیزات تیوب ساز فلزات و دستگاه برش لیزری فلزات که توسط کامپیوتر مانیتور می شود، اشاره کرد.

تیم کوئیک لاک

تیم های متخصص محصولات را در تمام مراحل ساخت از ابتدا تا انتها تحت نظارت خود قرار می دهند. کارمندان این کمپانی متعهد هستند که مشکلات مشتریان خود را با ارائه محصولات جدید و راهکارهای نو مرتفع نمایند و رضایت از خدمات به مشتریان را به بالاترین میزان خود برسانند.

فروشگاه اینترنتی کافه گیتار:

خرید گیتار، خرید امپلی فایر، خرید تیونر و مترونوم و انواع لوازم موسیقی و لوازم جانبی گیتار ( سیم گیتار، کابل گیتار  )

همراه با سافت کیس یا هارد کیس رایگان برروی بعضی از اجناس

دارای ۷۲ ساعت مهلت تست و گارانتی به مدت معین.

دارای نماد اعتماد الکترونیک ارسال به درب منزل

هزینه ارسال برای خرید های بیش از ۲ میلیون تومان رایگان می باشد.